BESCHRIJVING VAN HET PROJECT

Een volledige renovatie van een vrijstaande woning uit 1970. Onze totale renovatie werken moderniseerden de woning van boven tot onder en voegde 50% meer leefruimte toe. Het huis werd heringericht als passiefhuis met zonnepanelen, warmtepomp en condensatieketel, wat resulteerde in duurzame verwarming en koeling van de leefruimtes. Er werden grotere ramen geplaatst, niet alleen voor een moderne look maar ook om meer licht binnen te laten op de donkere en regenachtige dagen.

Er werd een extra ruimte aangebouwd met sauna en indoor fitness. Goede isolatie en zonnepanelen zorgden voor minder energieverbruik voor de eigenaars en zetten de toon voor duurzaam wonen. Het verblijf werd uitgerust met slim huis voorzieningen voor klimaatbeheersing en om de gemoedsrust te geven dat er geen extra energie wordt gebruikt wanneer dat niet nodig is. De voltooiing van het project duurde ongeveer één jaar. Alle aspecten van begin tot eind werden verzorgd door Alfa Woning.

IN EEN OOGOPSLAG

Project typePrive Woning
CliëntAntwerpen
EinddatumEinde van 2020
Projectgrootte:3350 m2
Een uitkering40% extra woonruimte toegevoegd, Green Energy
© Copyright 2022