COST CALCULATOR

Gebruik ons formulier om de initiële kosten van renovatie of installatie te schatten. Let op: dit is slechts een schatting. Om de werkelijke kosten te berekenen, is een bezoek ter plaatse vereist.

EEN OFFERTE AANVRAGEN
Meer Info
Onze projectenOnze Diensten

SERVICE OVERVIEW

Veel huiseigenaren kiezen ervoor om hun huidige woning te renoveren, in plaats van het kopen en verhuizen naar een ander huis, wat veel kosten, stress en regeling mee brengt. Als je erover nadenkt, is dat het beste van twee werelden: u behoudt de aspecten die u leuk vindt aan uw huis en uw vertrouwde buurt, en tegelijk creëert u spannende nieuwe elementen an uw droomhuis. Precies zoals u het wilt!

 

We beginnen met een bezoek ter plaatse om de staat van het gebouw en de inhoud van de werken te bepalen. Alfa Woning neemt het idee van de klant mee en we brengen het talent, de materialen en onze expertise op het gebied van projectmanagement op weg naar een geslaagd resultaat. We zorgen voor de nodige vergunningen voor uw project, we leiden de ontwikkeling en het tijdmanagement en een goede voorraad aan bouwmaterialen. We houden u op de hoogte van de voortgang en betrekken u bij al de belangrijke beslissingen.

PLAN EN DETAILS

Brief 1 dag
Gratis Offerte 3-7 dagen
Materialen bestellen en kopen 1 tot 2 weken
Vergunningen 2 tot 20 weken
Sloop 2 tot 7 dagen
Renovatiewerk 2 tot 8 weken

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

We combineren kwaliteit en vakmanschap, superieure kennis door ervaring en lage prijzen om u een service te bieden die onovertroffen is door onze concurrenten.

 • Kwaliteitswerk en superieure kennis
 • Een klus wordt op tijd en binnen het budget geklaard
 • Door het hanteren van uitzonderlijke normen wordt een perfect resultaat bekomen Bekijk onze projecten
 • Professionele service voor particulieren en bedrijven
 • Onze offerte, onze garantie
 • Echte focus op klanttevredenheid
 • Vriendelijke medewerkers

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Waarom kost een renovatieproject zoveel?

  We hebben vertrouwen in onze vaardigheden en de kwaliteit die we aan elk project toevoegen. Met de ideeën van de klant en zijn budget steeds in gedachten, kunnen we het beste scenario voor kwaliteit en waarde presenteren. We zijn er ook van overtuigd dat we de beste prijs op de markt kunnen bieden.

 • Wat is het tijdschema voor een project?

  Dit ligt aan de proportie van het project en het werk dat ervoor nodig is. Na de briefing geven we een offerte en een schatting van de tijdsduur voor de werken en afwerkingen. Vaak zijn we eerder klaar dan de deadline.

 • Wat is het totale budget voor de bouw?

  Van € 2000 voor een één kamerproject tot € 100.000 en meer voor een totaalrenovatie. Dit is afhankelijk van de inhoud van de werken, de staat van de bestaande structuur en de marktprijzen van de materialen.

 • Hoe wordt een renovatieproject gestart?

  U kunt de stappen die we nemen bij het starten van een nieuw project hier bekijken. LINK

© Copyright 2022