COST CALCULATOR

Gebruik ons formulier om de initiële kosten van renovatie of installatie te schatten. Let op: dit is slechts een schatting. Om de werkelijke kosten te berekenen, is een bezoek ter plaatse vereist.

EEN OFFERTE AANVRAGEN
Meer Info
Onze projectenOnze Diensten

DROOM BADKAMERS

Badkamerrenovaties zijn één van de meest gevraagde soorten verbouwingswerken.
Dat is geen toeval want badkamers hebben de neiging om de eerste kamers te zijn die een make-over kunnen gebruiken. Van plamuren tot nieuwe douches of een complete make-over.

Alfa Woning kan uw droombadkamer tot leven brengen. Badkamerrenovaties verhogen het comfort en de waarde van elke woning. Wie houdt er niet van een stralende badkamer om zich te ontspannen?

We werken met alle maten van badkamers waarbij onze creativiteit echt een rol speelt in het eindresultaat. Onze gespecialiseerde ontwerpers helpen u een badkamer te creëren die stijl combineert met de functionaliteit die u nodig heeft. Onze vakman plaatst de tegels op deskundige wijze, gebruikt de beste methode en zorgt voor een efficiënt ventilatiesysteem om vochtophoping te voorkomen, zodat u in de nabije toekomst geen nood zult hebben aan een loodgieter.

PLAN EN DETAILS

Brief 1 dag
Gratis Offerte 3-7 dagen
Materialen bestellen en kopen 1 tot 2 weken
Vergunningen 2 tot 20 weken
Sloop 2 tot 7 dagen
Renovatiewerk 2 tot 8 weken

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

We combineren kwaliteit en vakmanschap, superieure kennis door ervaring en lage prijzen om u een service te bieden die onovertroffen is door onze concurrenten.

 • Kwaliteitswerk en superieure kennis
 • Een klus wordt op tijd en binnen het budget geklaard
 • Door het hanteren van uitzonderlijke normen wordt een perfect resultaat bekomen Bekijk onze projecten
 • Professionele service voor particulieren en bedrijven
 • Onze offerte, onze garantie
 • Echte focus op klanttevredenheid
 • Vriendelijke medewerkers
Offerte Aanvragen

POPULAIRE VRAGEN

 • Waarom kost een renovatieproject zoveel?

  We hebben vertrouwen in onze vaardigheden en de kwaliteit die we aan elk project toevoegen. Met de ideeën van de klant en zijn budget steeds in gedachten, kunnen we het beste scenario voor kwaliteit en waarde presenteren. We zijn er ook van overtuigd dat we de beste prijs op de markt kunnen bieden.

 • Wat is het tijdschema voor een project?

  Dit ligt aan de proportie van het project en het werk dat ervoor nodig is. Na de briefing geven we een offerte en een schatting van de tijdsduur voor de werken en afwerkingen. Vaak zijn we eerder klaar dan de deadline.

 • Wat is het totale budget voor de bouw?

  Van € 2000 voor een één kamerproject tot € 100.000 en meer voor een totaalrenovatie. Dit is afhankelijk van de inhoud van de werken, de staat van de bestaande structuur en de marktprijzen van de materialen.

 • Hoe wordt een renovatieproject gestart?

  U kunt de stappen die we nemen bij het starten van een nieuw project hier bekijken.

© Copyright 2024