COST CALCULATOR

Gebruik ons formulier om de initiële kosten van renovatie of installatie te schatten. Let op: dit is slechts een schatting. Om de werkelijke kosten te berekenen, is een bezoek ter plaatse vereist.

EEN OFFERTE AANVRAGEN
Meer Info
Onze projectenOnze Diensten

Dakwerken en Zonnepanelen installatie

Naast renovatiewerken heeft Alfa Woning uitgebreide expertise in het vernieuwen van daken en het installeren van zonnepanelen.
We hebben al honderden daken vernieuwd, zowel van residentiële gebouwen als in de industrie. Met deze schat aan ervaring kunnen we verschillende roofingtechnieken toepassen.

Alfa Woning biedt u volgende diensten aan:
– herstellen van lekkage in een plat dak
– vrijmaken van dakgoten
– volledige dakrenovatie (roofing, dakpannen,…)
– plaatsing van daken op woninguitbreidingen
– montage van zonnepanelen
– plaatsing en aansluiting van omvormers en batterijen

Al onze zonnepanelen installateurs zijn gecertificeerde experten. Wij beschikken over onze eigen stellingen, kranen en heftrucks. Omdat wij niet afhankelijk zijn van verhuurders voor deze materialen, kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Onze adviseurs helpen u graag verder met de materiaalkeuze voor uw dak en energie-opwekking. Wij zorgen voor een langetermijnoplossing zodat uw dak met minimaal onderhoud toch een maximale levensduur bereikt. Daarnaast houden wij rekening met de esthetische factor, zowel bij privéwoning als bij industriële toepassing.

Alfa Woning is een vooruitstrevend bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Daarom hebben we onze tak zonnepaneleninstallatie sterk uitgebreid.
Bij tachtig procent van onze renovatieprojecten kiest men intussen voor zonnepanelen. Of het nu om uw privéwoning gaat of een industiëel gebouw, onafhankelijkheid van de stijgende energieprijzen zorgt voor een grote gemoedsrust.

PLAN EN DETAILS

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

We combineren kwaliteits-vakmanschap, superieure kennis door ervaring en lage prijzen om u een service te bieden die onovertroffen is door onze concurrenten.

 • Kwaliteitswerk en superieure kennis
 • Een klus wordt op tijd en binnen het budget geklaard
 • Bewezen resultaten voor het stellen van uitzonderlijke normen Projects We Deliver
 • Professionele service voor particulieren en bedrijvenn Cost Control
 • Onze Offerte, Onze Garantie
 • Echte focus op klanttevredenheid
 • Vriendelijke werkers

POPULAIRE VRAGEN

 • Waarom kost een renovatieproject zoveel?

  We hebben vertrouwen in onze vaardigheden en de kwaliteit die we aan elk project toevoegen. Met de ideeën van de klant en zijn budget steeds in gedachten, kunnen we het beste scenario voor kwaliteit en waarde presenteren. We zijn er ook van overtuigd dat we de beste prijs op de markt kunnen bieden.

 • Wat is het tijdschema voor een project?

  Dit ligt aan de proportie van het project en het werk dat ervoor nodig is. Na de briefing geven we een offerte en een schatting van de tijdsduur voor de werken en afwerkingen. Vaak zijn we eerder klaar dan de deadline.

 • Wat is het totale budget voor de bouw?

  Van € 2000 voor een één kamerproject tot € 100.000 en meer voor een totaalrenovatie. Dit is afhankelijk van de inhoud van de werken, de staat van de bestaande structuur en de marktprijzen van de materialen.

 • Hoe wordt een renovatieproject gestart?

  U kunt de stappen die we nemen bij het starten van een nieuw project hier bekijken. LINK

© Copyright 2024