ALFA WONING BVBA

Opgericht in 2011 en met hoofdzetel in Mortsel. Wij zijn een multidisciplinair aannemersbedrijf met ruime ervaring in renovatiewerken voor grote en kleine projecten, van privéwoningen en villa’s tot commerciële kantoren.

We houden van wat we doen, en daarom doen we het goed. Door de jaren heen hebben we talloze geweldige projecten voltooid, van badkamerrenovaties tot volledige woningrenovaties, van gevelrenovaties tot vloeruitbreidingen. Klanttevredenheid is onze grootste motivatie en bouwkwaliteit is een sleutelcomponent in al onze werken.

Veel huiseigenaars kiezen ervoor om hun huidige woning te renoveren in plaats van het verhuizen naar een nieuwe woning omdat dit veel kosten, stress en regeling met zich meebrengt. Als je erover nadenkt, is dat het beste van twee werelden: u behoudt de aspecten die u leuk vindt aan uw huis en uw vertrouwde buurt, en tegelijk creëert u spannende nieuwe elementen van uw droomhuis… Precies zoals u het wilt!

We beginnen met een bezoek ter plaatse om de staat van het gebouw en de inhoud van de werken te bepalen. Alfa Woning werkt het idee van de klant uit en zorgt voor  de juiste materialen, vakmannen en expertise in projectmanagement om zo tot een geslaagd resultaat te komen. We zorgen voor de nodige vergunningen voor uw project, we leiden de ontwikkeling en het time management een leveren de bouwmaterialen. We houden u op de hoogte van de vooruitgang en betrekken u bij al de belangrijke beslissingen.

Contacteer ons voor een gratis offerte.

ERVARING

Kwaliteitswerk en superieure kennis. Een klus wordt op tijd en binnen het budget geklaard. Bewezen resultaten voor het stellen van uitzonderlijke normen. Professionele service voor particulieren en bedrijven.

BESTE MATERIALEN

We hebben de ervaring, het personeel en de middelen om jouw project soepel te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat de klus op tijd wordt geklaard.

PROFESSIONELE NORMEN

Met ons werken omvat een zorgvuldig stappenplan, gecentreerd rond een schema waaraan we ons houden en dagelijkse communicatie.

ONZE MISSIE

Wij begrijpen de stress die renovaties u kunnen bezorgen. Of het nu gaat om budgetzorgen, duur van het project of het selecteren van kwaliteitsmaterialen, bij Alfa Woning weten we precies wat de juiste materialen zijn en exacte welke klusjesman u kwaliteitswerk en het beste resultaten zullen brengen.

Van elektriciteitswerken, tot interieurontwerp en totaalrenovaties, wij zijn uw enige aanspreekpunt en kunnen onmiddellijk beginnen. We hebben langdurige en betrouwbaren samenwerkingen met materiaalproducenten en we bezitten de meeste van de benodigde apparatuur om het werk zonder enige vertraging te starten.

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Waarom kost een renovatieproject zoveel?

  We hebben vertrouwen in onze vaardigheden en de kwaliteit die we aan elk project toevoegen. Met de ideeën van de klant en zijn budget steeds in gedachten, kunnen we het beste scenario voor kwaliteit en waarde presenteren. We zijn er ook van overtuigd dat we de beste prijs op de markt kunnen bieden.

 • Wat is het tijdschema voor een project?

  Dit ligt aan de proportie van het project en het werk dat ervoor nodig is. Na de briefing geven we een offerte en een schatting van de tijdsduur voor de werken en afwerkingen. Vaak zijn we eerder klaar dan de deadline.

 • Wat is het totale budget voor een verbouwing?

  Van € 2000 voor een één kamerproject tot € 100.000 en meer voor een totaalrenovatie. Dit is afhankelijk van de inhoud van de werken, de staat van de bestaande structuur en de marktprijzen van de materialen.

 • Hoe wordt een renovatieproject gestart?

  U kunt de stappen die we nemen bij het starten van een nieuw project hier bekijken.

© Copyright 2024