BESCHRIJVING VAN HET PROJECT

Een complete transformatie van een twee verdiepingen tellend pand naar 4 verdiepingen. Het pand kreeg een totale renovatie van de binnen- en buitenruimten. Het eindresultaat is een prachtig moderne woning dat opvalt tussen zijn buren. De ramen aan de voorzijde werden ingeruild door glazen deuren, met maximale hoogte, om extra licht binnen te laten en we hebben de buitenruimte optimaal benut door twee balkons toe te voegen.

De gevel van het pand werd volledig geïsoleerd en kreeg een klassieke zwart-witte opknapbeurt. Dit verhoogde niet alleen de charmes van het gebouw aan de buitenkant, maar ook de isolerende eigenschappen ervan.

Het interieur werd volledig heringericht om de zwart-witte uitstraling van de buitenkant nabij te komen. Badkamers en keukenruimtes werden voorzien van moderne elementen die mooi passen bij de beschikbare ruimtes. Een aantal badkamers in het gebouw werden uitgerust met inloopdouches en andere met een ligbad. Beide variante werden voorzien van nieuwe tegels en energiezuinige ventilatie. Daarbij werden er nieuwe trappen, met eenvoudig ontwerp, gebouwd met extra opbergruimte die toegang geven tot de verdiepingen met oog op functionaliteit.

Het project werd voltooid in 2018.

IN EEN OOGOPSLAG

Project Type Prive Woning
Cliënt Antwerpen Centraal
Einddatum Einde van 2018
Een Uitkering Twee extra verdiepingen en totale facelift van binnen en buiten
© Copyright 2024